16.07.2008 г., 15:44 ч.

Забрави, ако можеш! 

  Поезия » Любовна
684 0 1
Минало си вече ти за мене...
споменът в душата ми крещи,
вече няма сълзи във очите
и за тебе веч не ме боли...
Минало си вече ти за мене,
бе отдавна, много те обичах,
ала тъй отмина ме с презрение,
свърши всичко, веч не те обичам.
Прошка ще помолиш някой ден,
но ще бъде късно... знай това,
празна ще е моята душа,
мъртва ще е вече любовта...
Минало си вече ти за мене...
целуни ме, кротко помълчи,
след това тръгни, не се обръщай,
прости... и ако можеш... забрави.

             16.07.08г.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Обикновено, но така дълбоко и истинско... Браво!
Предложения
: ??:??