2.05.2007 г., 13:39 ч.

ЗАБРАВИХ 

  Поезия
527 0 2

                                                             ЗАБРАВИХ


                                             Забравих да плача, когато боли.
                                             Забравих с усмивка да ставам в зори.
                                             Забравих да гледам как страда света
                                             и всичките хора са тъй... без душа.
                                             Сякаш се движат, без да имат посока,
                                             не чуват дори песента на потока,
                                             а той все така ни напява красиво
                                             и сякаш ни казва: "Живейте щастливо!"

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??