14.07.2015 г., 23:30 ч.

Забравих 

  Поезия » Любовна
314 0 0

Забравиха ръце да галят,

устни да целуват.

Няма ги мечтите

в мене да бушуват.

 

Какво е любовта,

вече е забрава.

Даже лъч надежда

в мене не остана.

 

Няма болка, радост,

а съм още жива.

Любовта от мене

къде се е скрила?

 

И без нея се живее,

но какво направих.

Това, че съм жена

съвсем го забравих.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??