23.04.2024 г., 14:57 ч.

Забравям 

  Поезия » Любовна
50 0 0

Забравям те, забравям погледа

Който нежно гледаше ме сутрин.

Забравям и гласа ти

Който ме привикваше към теб.

Забравям и усмивката

Която топлеше ме зиме.

Забравям любовта ти,

Лъжовна, но сладка като мед.

 

Забравям пръстите

Нежно галещи моето лице.

Забравям обещанията вечни,

Забравям щастието, болката,

Забравям топлината и смеха.

Забравям и сълзите

Които споделихме в трудни дни.

Забравям колко те обичам,

Забравям, че обича ме и ти.

 

И сега, събуждайки се от милувки,

Чужди, истински и топли,

Спомена за теб нахълтва във ума ми.

Гоня го, но без успех.

Че вечно ще те помня ме е страх,

Искам да забравя, да започна отначало.

Искам да живея, да обичам пак.

И плахо моля в този късен час

‘Забрави ме, за да те забравя аз’. 

 

© Луна Скай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??