Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Разнежвам те със устни в дъх на шепот.
По кожата ти влага засиява.
Гръдта ти се налива в мойте шепи.
И цялата тъй, тръпнещо узряваш.
А с колко нетърпение в ръцете
опипвам милиметърно плътта ти.
Умът познава, че убиваш ми сърцето.
Живея те със чувства във кръвта.
Трепери твърдостта ми пред вратите ти.
С увереност напирам към смирение.
И сякаш, като в Божия обѝтел,
прикляквам за блажено опрощение...
Потъвам в теб дълбоко и съм твой.
Разтваряш се от пулса на желание.
Ти моя си, изливаща порой
от лудата си страст и обожание...
Гласът ти вика Дявола и Господ.
В безвремие, със стон. До изнемога.
Потъвам в теб дълбоко. Съдбоносно.
Зачевам се. И раждам се отново...
Danny Diester /Стихопат./
23.07.2021
© Данаил Антонов Всички права запазени