28.12.2023 г., 22:08 ч.

Задача за втори клас (с две неизвестни) 

  Поезия
219 0 3

Зная всичко 

за пропадането

от високото.

И към високото.

Но още не зная

кое тежи повече:

седемте грама

на душата ми

или седемте и

окови.

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??