23.10.2007 г., 15:25 ч.

ЗАДЪХАНИ СЛОВА 

  Поезия
619 0 13
   

       ЗАДЪХАНИ СЛОВА


Задъхани слова,

прошепнати  едва

             помежду две целувки,

ухаеща трева

сред лятна синева

            и обич без преструвки.


Затворени очи

под слънчеви лъчи,

         усмивки на лицата.

Вред щастие личи,

а времето мълчи.

         Говорят си сърцата.


Къде сме аз и ти,

защо така блести

         около нас безкрая?

Душата ми лети

и с твоята шепти.

         О, сигурно сме в Рая!!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??