23.08.2009 г., 20:27 ч.

Задъхано (2) 

  Поезия » Любовна
474 0 1

Отвътре горят мислите.

Лятото влиза в тях.

Отразени сенки в очите ти,

на слънчеви длани приличащи.

 

А после докосвам задъхано...

 

Отвътре ми пари лятото.

Тебе пия във жегата.

И си търся въздух отнякъде...

Задъхано трепвам от спомена.

 

Като лава се стичат мислите -

по челото и по устните...

искам да кажа... обичам, но

всичко се пръска  от топлото.

 

И търся прохлада в мълчанието...

© Елица Златанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??