4.01.2006 г., 0:44 ч.

"Заедно" 

  Поезия
820 0 3

„Заедно”

 

Денят отмина вече,

едва започна вечерта,

недей отива надалече,

искам да си с мен сега.

Целуни ме страстно,

а пък аз ще те прегърна

 

и на очите ти прекрасни,

 

прямо ще отвърна,

а след това ще кажа:

Влюбен съм във теб!

Ех, как ли да докажа

любовта си аз към теб?

© Балрог Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??