19.02.2019 г., 19:57 ч.  

Заедно всичко е по-хубаво 

  Поезия » Любовна, Акростихове
536 0 0

З наех, че си прекрасен, още щом те срещнах.
А ти усети ли трепета?
Е дно знам -
Д о мен си сега и си толкова мой!
Н а далеч понякога, но винаги в сърцето…
О ставаш !

В се ми е едно за всички наоколо
С ърцето бие за теб
И истината е, 
Ч е всичко е по-хубаво
К огато си
О коло мен

Е динствен мой

П оезията се ражда, когато има
О бич
-   „Обичам те” казваш ми на ден
Х иляди пъти
У сещам го и това е най-хубавото
Б лагодаря,че те има!
А з знам,каква е нашата мечта.
В реме идва да я осъществим…
О бичам те!

© Donika Jelkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??