29.03.2009 г., 14:53 ч.

Заедност 

  Поезия » Любовна
1123 0 29

Във миг на заедност

опиянена е.
Вдишва те.

Изгаря те с дъха.
В река превръща се,

за теб родена.
От бистър  извор

взела радостта.


Когато е със теб,

тя обич цяла е.
И бяла, и красива,

и добра.
Отдадена,

докрай пленена е

от огъня на

влюбената ти душа.


Магията е с вас.

Затуй отпивате
на бавни глътки

виното-любов.
С целувките си

същностите сливате.
И цели сте...

до следващия зов.

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??