6.02.2009 г., 22:17 ч.

Заем 

  Поезия
487 0 0

Заем

 

Взех назаем ценното ти време.

Може би дължа ти златна сума,

но поне кажи ми,

колко струва всяка мила дума!

 

В пари ли искаш да ти върна

всеки час, за мене отделен.

Нима не виждаш, че всяка секунда

е вече заплатена със сълзи от мен!?

 

Сълзите ми не са добра валута,

но ми е напълно непонятно,

ако каже някой ценна дума,

как се връщат думите обратно!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??