20.08.2006 г., 23:55 ч.

Загадъчна 

  Поезия
587 0 0
Загадъчна отново идвам
и загадъчна ще си остана пак.
За тебе може би загадка
но за себе си съм нищо.

Една открита книга
така се чувствам аз.
Една страхлива прица
в рацете ти треперя пак.

Загадка или просто няма
да кажа че обичам те не мога.
Да бъда с тебе е мечта
не би живял живот в загадка.

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??