16.07.2018 г., 17:28 ч.

Загубата на любов 

  Поезия » Любовна
254 0 2

Смутено е моето тяло.

Сломен ми е целият дух.

Не мога те имам изцяло.

Търпение вече събух.

 

Нападат ме мисли чевръсти.

Сърцето ми бие отбой.

Раздяла ме стига на пръсти.

Душата ми прави завой.

 

Любов ли край мен отминава,

целувка ли вече горчи,

че злото ме все споменава

и то подир мене търчи.

 

И смесвам си дните с нощите,

и губя небесен покров,

че бягат от мене лъчите

с прекрасната дума "Любов"...

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??