21.07.2013 г., 22:00 ч.

Загуби ме 

  Поезия » Любовна
1236 0 0

И отново съм свършена,
само цигареният ми дим ми остана.
Всичко изгубихме,
любовта - тя си отиде.

Ти, ти ме загуби,
сега вече не е забавно, нали?
Хайде, отивай при нея,
мен не можеш да ме задържиш.

Усещах как ме пренебрегваше,
ти беше някак заразен.
Аз... аз опитах,
и отново, само аз плаках.

И дори вече да съжаляваш,
да знаеш, че всичко беше хубаво.
Ти ме загуби, късно е вече,
а сега, аз ще изчезна далече...

© Борислава Д Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??