И отново съм свършена,
само цигареният ми дим ми остана.
Всичко изгубихме,
любовта - тя си отиде.
Ти, ти ме загуби,
сега вече не е забавно, нали?
Хайде, отивай при нея,
мен не можеш да ме задържиш.
Усещах как ме пренебрегваше,
ти беше някак заразен.
Аз... аз опитах,
и отново, само аз плаках.
И дори вече да съжаляваш,
да знаеш, че всичко беше хубаво.
Ти ме загуби, късно е вече,
а сега, аз ще изчезна далече...
© Борислава Д All rights reserved.