4.11.2008 г., 23:12 ч.

Загубих те 

  Поезия » Любовна
577 0 0
В тъгата на умиращия ден
и блясъка на кървави лъчи
залезът потъва в мен
с капките от търсещи очи.

© Дияна Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??