4 nov 2008, 23:12

Загубих те 

  Poesía » De amor
575 0 0
В тъгата на умиращия ден
и блясъка на кървави лъчи
залезът потъва в мен
с капките от търсещи очи.

© Дияна Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??