11.10.2012 г., 10:17 ч.

Захар 

  Поезия » Бели стихове
882 0 21

                   

                                Захар

 

                                 с нея

                                 си искаме

                                 захарчета по кафетата

                                 веднъж- тя

                                 веднъж- аз

                                 обзалагаме се

                                 и се заливаме от смях

                                 не ни отказват

                                 пълнят  шепите ни

                                 пием най-сладкото кафе

                                 със слънце, вятър

                                 и с усмивки

                                 на варненски момичета

                                 късо

                                 като летен флирт

                                 с тръпчивия вкус

                                 на море

                                 остана ми едно захарче

                                 за теб

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??