5.02.2014 г., 20:15 ч.

Зайче 

  Поезия » За деца
576 0 4

Малко зайче във гората,
скача с морковче в ръката.
Малко, пъргаво, игриво,
зайче, пухкаво и сиво.

 Бързо скрий се, зайо, ти -
лиска по петите ти върви.
Иска да те залови -
гостите си с теб да нагости!

 

© Джабула Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??