На вратата се звъни,
кой ли е? Я погледни!
Влизай, Зайо, и кажи
какво ми носиш ти.
Твойта раница
е пълна, зная,
със задачи интересни,
някои трудни, други лесни.
Хайде, няма да се маем,
бързо всичко да решим!
А след туй, то се знае,
идва време да играем.
© Златина Всички права запазени