6.03.2020 г., 7:18 ч.

Закачка 

  Поезия
487 0 0

 

 

 

Крачка подир крачка
остава пътят зад мен.
С хладна женска закачка
посрещам и новия си ден.
Очаквам пак пролетнозимния сняг
и без да искам потривам ръце.
Доволен съм. Изненадите в този свят
се раждат само от женско сърце,
а живота ще е сив само - без цвят,
без палитрата на копнежно лице ...
По себе си знам, мъжът най- е самотен,
когато не го зимна пролет зове ...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??