15.04.2009 г., 22:57 ч.

Закачки 

  Поезия » Хумористична
2116 0 8

       Закачки

Младо хубаво момиче,
на четиридесет и три,
я се усмихни.

И това ти стига днес,
този шемет е в унес.

Той на двадесет и две,
но не знае откъде.

Ти на толкова и три,
не ти стигнаха игри.

А си хубава и луда,
и за него си заблуда.

Младо хубаво момиче,
на четиридесет и три,
я се завърти.

Ти умееш го това.
О, отвсякъде жена.

Влюбен, зяпнал и смутен,
изпотен и притеснен,
паднал във несвяст
под омайната ти власт.

Още миг... и още два
ще разкриеш
своята игра.

Този момък-мед
искаш го... за зет...

© Безжичен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??