Закачки
Младо хубаво момиче,
на четиридесет и три,
я се усмихни.
И това ти стига днес,
този шемет е в унес.
Той на двадесет и две,
но не знае откъде.
Ти на толкова и три,
не ти стигнаха игри.
А си хубава и луда,
и за него си заблуда.
Младо хубаво момиче,
на четиридесет и три,
я се завърти.
Ти умееш го това.
О, отвсякъде жена.
Влюбен, зяпнал и смутен,
изпотен и притеснен,
паднал във несвяст
под омайната ти власт.
Още миг... и още два
ще разкриеш
своята игра.
Този момък-мед
искаш го... за зет...
© Безжичен Todos los derechos reservados