Животът ти е само “sagapao”
И после яко Да Дао
Танци до зори
Пълен със енергия си ти
Живот около теб винаги кипи
Където си ти там и думата „купон” звучи
Чувствата си ти не скриваш
И във нежни стихове ги разкриваш
Понякога си будлив
Друг път нежен мек и закачлив
Вадиш муцки най-различни
Уникални весели и симпатични
Футболът е твойта втора страст
От живота един блестящ пас
А там сред казанлъшките рози красиви
Често показваш движения танцови игриви
Не спирай да се смееш
И със името си Ванка да се гордееш
© Джу Джи Всички права запазени