11.09.2007 г., 18:32 ч.

зАкАнА 

  Поезия
438 0 0
Виж сега,
от много отдавна искам нещо да ти кажа.
Това, че заради безразличието ти аз ще те накажа!
Как ли?
Слушай ме внимателно!
Аз съм момиче красиво, обаятелно,
имам качества безброй.
За мен от сълзи се лее порой.
Куп момчета ме желаят
и единствено за мен мечтаят.
Аз ще те накарам и ти по мен да полудееш!
В мое присъствие ще онемееш!
Само с поглед ти ще ме следиш
и когато аз говоря, ще ме слушаш и мълчиш!
Без мене няма да можеш да живееш
и никога не ще ме преживееш!
Мен ще виждаш във всяка друга
и това ще бъде изцяло твоя заслуга,
защото тогава ти не ме забеляза!

© Анита Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??