26.11.2007 г., 14:25 ч.

Заклевам те 

  Поезия
659 0 6

Заклевам те да срещнеш някой като теб,

с очи красиви, но сърце студено като лед!

Забавна, мила и добра да те плени,

после да избяга и с болка силна да те нарани!

 

 

Заклевам те да бродиш сам сред всички,

притихнал, молещ се и плачещ за любов!

Да бягаш и да търсиш топлина,

а да намериш само самота!

 

 

Залевам те за мен да мислиш нощ и ден,

с друга да не бъдеш, да обичаш само мен!

Объркано да скиташ, да не знаеш накъде

и все към мен да те тегли твоето сърце!

 

 

Заклевам те завинаги да бъдеш мой,

мен да виждаш в другите жени!

Самотен и уплашен, да нямаш миг покой,

мисълта да те преследва и цял живот да ти тежи!

© Мариета Байкушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??