11.02.2018 г., 18:49 ч.

Заклинание 

  Поезия » Любовна
828 0 0

Твоя да съм, мен да виждаш само,

мен да чакаш и насън, любими,

с мен да бродиш, с мене да тъгуваш,

моите устни само да сънуваш...

Моите очи да те събуждат,

мен да галиш с дума и въздишка...

Само с мен да ти е топло зиме,

само с мене пролет да те радва.

Мен да помниш и отвъд живота.

Мой да бъдеш те орисвам, мили,

мой да си до края те магьосвам.

Мой ще бъдеш - твоя ще съм само.

Ще те стигнат моите магии

и накрай земята - че ги носят

звуците, небето, вятърът

и в несвършващата ми любов се крият.

 

 

© Мима Иванова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Вино и любов »

31 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??