16.03.2024 г., 7:03 ч.  

Заключение след филма „Английският съсед“ 

  Поезия
74 0 0

За европрогреса ни занапред

комай става необходимост насъщна –

към всяка българска къща

да прикачим поне един

                                     английски

                                            съсед.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??