Mar 16, 2024, 7:03 AM  

Заключение след филма „Английският съсед“ 

  Poetry
174 0 0

За европрогреса ни занапред

комай става необходимост насъщна –

към всяка българска къща

да прикачим поне един

                                     английски

                                            съсед.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??