14.12.2009 г., 14:41 ч.

Заключения 

  Поезия » Философска
443 0 2

Удавих се в куршумен звук,

утихващ вятър от пустини.

Под листата  на вековен бук,

росата ми крещи: „Прости ми…”

 

А вечното, къде е, питам,

затънало в ужасни страсти…

танцуващо в изтъркан ритъм

на люлеещи се сухи храсти.

 

Избързах пак със заключения,

добър съм дяволски в това,

изходите от едно падение

загърнати  са във  слова…

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??