3.08.2023 г., 21:04 ч.

Заключено сърце 

  Поезия
283 2 7

Заключено е моето сърце...
В окови? Не. Не е и в златна клетка.
В магично тайно място - кой ще го съзре...
А пък ключът е пазен от вълшебство.

 

Та как да браниш нещо в този свят -
объркан, злобен, враждебен и фалшив...
Любов, грижовност, честност - те не се ценят...
Човешки чувства... А с тях да си щастлив.

 

Заключено е моето сърце...
Ключът на всеки аз не подарявам.
Ще търся обич, нежност, сигурни ръце,
тих взор, любов на който да дарявам.

 

© Райна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??