Aug 3, 2023, 9:04 PM

Заключено сърце 

  Poetry
291 2 7

Заключено е моето сърце...
В окови? Не. Не е и в златна клетка.
В магично тайно място - кой ще го съзре...
А пък ключът е пазен от вълшебство.

 

Та как да браниш нещо в този свят -
объркан, злобен, враждебен и фалшив...
Любов, грижовност, честност - те не се ценят...
Човешки чувства... А с тях да си щастлив.

 

Заключено е моето сърце...
Ключът на всеки аз не подарявам.
Ще търся обич, нежност, сигурни ръце,
тих взор, любов на който да дарявам.

 

© Райна Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??