4.02.2011 г., 13:13 ч.

Закодирано 

  Поезия
914 0 30

 

 

изгубих се

без път и бъдеще

по острите си ръбове

разкъсах дните

останаха ми само

тихите ъгли

които проветрявам

сутрин с музика


и хвърляш ключ

отключващ светлина

с ръце от мрак

изписваш - има ме

заключваш се

в минутите назад

а после закодираш

всичко в минало

 

намерих се

по тебе се познах

в очите ти - стени

ръцете - пирамиди

и само шепот някакъв

и шепа древен прах

останали са ни

но те са ни завинаги

 

 

посветено

 

 

 

 

 

 

 

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??