24.11.2021 г., 8:42 ч.

Закон на Кулон 

  Поезия
729 0 6

Някъде Там в Нещото,
в не чуждо на нас измерение,
се играе уж виртуална игра.
За да участваш става с решение,
а залогът е просто...залагаш Душа.
За енергия жадна е тази вибрация,
родена от страсти, взрив на вълни,
с финес и хитрост провокира реакция,
а после се впива и цеди ли цеди.
Рая и Ад-а са нейните банки,
умело банкират сред упоени души,
раздават в кредит, посяват "фиданки",
а после с лихвите депозират сълзи.
За луди място в тази вибрация няма,
че свободна Душа не спазва "Закон на Кулон",
дали глупост написах или тайна голяма,
няма значение ..ще  почерпя с бонбон!


 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво, хубав стих!
  • Жизнь – она интересная штука.
  • Закон кулона - все подвешены...
    Отлично отвибрировано!
  • Мерси. 🍬 🙂 Има и за теб. 🍬🍡
  • Колко сладко по детски каза: "Обичам бонбон"! Винаги съм готов да почерпя с бонбон! Хайде заповядай ! И "Усмиииииииииииих"!
  • Обичам бонбони. 😏😋
Предложения
: ??:??