19.02.2017 г., 23:22 ч.

Законът на живота 

  Поезия » Хумористична, Свободен стих
463 1 0

 

Прекрасно нещо е животът
и пълен с изненади е!

 

Понякога приятни,
понякога пък не!

 

Но законът неотменен
има си канон суров и строг!

 

"Когато имаш нужда 
да споделяш
приятелите верни
винаги ще са до теб!

 

Но точно този
дето най ти трябва
в бездната нанякъде
пропаднал е незнайно где!"

 

 

19. 02. 2017 г.

© Todor Nikolov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??