13.07.2012 г., 14:15 ч.

Закономерен е светът за човека 

  Поезия » Философска
473 0 0

                                                   Закономерен е светът за човека

                                                                                         

                                                          Закономерен е тоя свят

                                                          за човека на земята.

                                                          Няма връщане назад,

                                                          има начална и крайна дата.

                                                          Младенецът е поник малък.

                                                          Кипяща вода е като млад.

                                                          После е старец жалък,

                                                          повяхнал, окапващ цвят.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Никола Яндов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??