18.05.2021 г., 14:13 ч.

Закуска в леглото 

  Поезия » Любовна
618 3 10

Събуди ме със тиха усмивка -
може в седем, може към осем.
Промъкни се под мойта завивка -
гъделичкай нозете ми боси.

 

По гърба ми рисувай със пръсти -
първо бавно, после игриво.
Заиграй се с косите ми гъсти -
целуни ме протяжно, сънливо.

 

Нещо тихо кажи ми в ухото
и със кикот бутни ме да стана.
Остани потопена в леглото -
ще направя закуска за двама.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??