14.04.2021 г., 7:50 ч.

Закъснели чувства 

  Поезия » Любовна
732 0 0

Закъснели чувства

 

 

Със теб ще бъда в друго време, знам!

Искам те, но много закъснях!

Ще те чакам и ще бъда сам.

А да ти кажа просто не посмях!

 

Зная, че сгреших, ала сега

грешката не мога да поправя!

Май, че ми е писано така-

да греша, и да не го забравя!

 

Нощем в мислите ми беше ти.

Любехме се двама в тъмнината.

Сутрин още с първите лъчи -

ти изчезваше във светлината!

 

Исках да ти кажа. Може би,

душата трябваше да си разкрия!

За това сърцето ще боли!

Тази болка няма да я крия!

 

Вече знаеш - ти си моят свят!

В друг живот със теб ще бъдем двама!

Ще си млада! Аз ще бъда млад!

И ще търсим любовта голяма!

 

Но сега за тебе закъснях!

Цял живот те търсих, и накрая

как се случи просто не разбрах!

Но за другия живот ще зная!

 

13.04.2021 г.

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??