26.07.2016 г., 10:07 ч.

Закъснели мигове не желая 

  Поезия
694 0 0

Сега трябва да те изживея,
в тоя час, в тоя момент.
Не ме отлагай, нямаш капка време,
закъснели мигове не желая!

Сега трябва да държа ръцете ти,
не ме питай защо,
късно е за обяснение.
Просто ми позволи да го правя,
закъснели мигове не желая!

 

Сега трябва да кажа, че те обичам,
докато от шепите ми не е излетял мигът,
докато още си тук и те чувствам...
закъснели мигове не желая!

© Есра Ридван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??