Закъсняла изповед
Така и не посмях аз да се влюбя,
безумно се боях от любовта.
Сърцето си не исках да изгубя
и да ме боли подир това.
Защо не исках да повярвам
в чувствата на някой друг?
Защо не исках да повярвам,
че любовта била е тук?
Така и не разбрах, че те обичам!
Загубих те и после проумях,
че и до гроб сега да ти се вричам,
последната възможност пропилях.
В този миг сълзите са излишни,
проклинам само своя лош късмет.
Не ще възкръснат чувствата предишни
и по-добре да продължим напред.
© АнеблА Всички права запазени