1.03.2006 г., 22:08 ч.

Закъсняла любов 

  Поезия
1063 0 14
Дълго търсех те,моя любов
и жадувах във своята младост
да се сгуша под твоя покров
да отпия от твоята сладост.
Беше семе в душата посято,
напоих те със много сълзи.
Ти разцъфна –красива и бяла
с аромат на копнеж и мечти.
Докосна ме,както късното лято
гали мрачните есенни дни
и запали искрица,която
закачливо в очите гори.
Ти любов ме обсеби до лудост.
Чувства над разума взеха превес.
Докосна в мен дълго забравена струна-
Как без теб съм живяла до днес?

© Валерия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??