14.11.2010 г., 11:41 ч.

Закъсняла оран 

  Поезия » Еротична
922 0 0

Видях в очите почуда,

когато докосна ми ралото.

С дъх разцепи студа,

отрони се между бреговете ти влага

и в есен ръждива обагари се то.

© Петър Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??