29.05.2005 г., 21:16 ч.

залез 

  Поезия
1209 0 2

Идва залез, а след него мрак

ще блесне из небето пак звезда,

в очите твои ще открия блясък,

ще усетя там изгарящата топлина.

Ти ще ме прегърнеш нежно

и сила ще почувствам аз

в пламъка на догарящите свещи

ще изтлее сбъдната мечта.

Ще бъде тъмно, но очите ни ще светят

от отразилите се в тях звезди

и мрака в утро ще превърнем,

надалеч с теб ще полетим.

И съдбите ни от днес се сливат,

в погледа ти обич аз чета.

Мълчим и думите не са ни нужни,

мълчим и в ден превръща се нощта

© Дамяна Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??