23.06.2020 г., 13:12 ч.

Залез 

  Поезия » Философска
495 0 1

Сияе залезът ален,

лъчи се губят в тъмнината,

в очакване на час прощален,

в очакване на тишината.

 

Природата заспива навън,

в прегръдката на отдиха пленена,

унесена от кротък сън,

изчезва болка, мъка стаена.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??