25.06.2007 г., 19:40 ч.

Заминаваш си от мен 

  Поезия
736 0 1


Заминаваш си от мен в тази лятна нощ,
заминаваш и едва ли някога ще се завърнеш.
Зная, думите изречени от тебе, днес лъжа са,
но така е по-добре.
С надежда да живея, че щe се завърнеш, не бих могъл.
Заминаваш си от мен, зная, друг ще си намериш,
по-добър от мен ще бъде той.
От спомена за теб ще се отърва и по-щастлив живот ще заживея.
Не се обръщай ти назад към спомени прекрасни,
защото аз не ще го сторя.
От мене само запомни във тази топла лятна нощ,
топлината не усещах аз.
Със ледена стрела прободе моето сърце и лед покри цялото ми тяло.
В този миг ужасен, когато ти замина,
усещах само студ и болка от вледеняващото се сърце.
Сбогом, бъди щастлива и не позволяваи този ден, във който ти замина,
живота ти в кошмар и адски мъки да превърне!!!

© Валентин Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??