2.10.2007 г., 16:45 ч.

Замисли се върху думите 

  Поезия
588 1 14
Сълзи по лицето ти валят
и бури в душата  ти бушуват.
Сърцето, казваш, е разбито
и Любовта загубена е някъде.

Какво ли  мога аз да сторя,
след думите ти окончателни.
Сълзи реших не ще отроня.
Силна съм. Надявам се
не се и заблуждавам.

Знам, че Светът понякога суров е,
но не може всичко да е розово.
Все пак безлични дни в живота си
едва ли някой би поискал.

Замисли се върху думите,
и недей да обвиняваш другите.
Перфектен не си, повярвай ми,
вина търси и в себе си.
 


© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??