27.10.2011 г., 10:10 ч.

Замислям се за раздяла 

  Поезия » Любовна
552 1 1

Замислям се за раздяла

 

Вече не чувствам това, което преди,

целувам те, но просто ей така,

когато те видя, сърцето не тупти,

обичам те, но няма я страстта...

 

Всичко ми е толкова еднакво вече,

а ти изгаряш още от любов,

дори не ми липсваш като си далече,

замислям се, че искам друг живот...

 

Всеки ден с внимание ме заливаш,

но на мен ми е празно - безразлично,

вече не с мисълта за теб заспивам,

вече не по онзи начин те обичам...

 

Вече по-рядко искам да те целувам,

а ти бленуваш толкова целувка моя,

вече не те гледам, нито те ревнувам,

дори не се наричам още твоя...

 

Вече не искам да бъда докрай с теб,

а ти мечтаеш с мен да остарееш,

в сърцето ми няма огън, всичко е лед,

който още не можеш да забележиш...

 

Съжалявам, скъпи, но искам ново начало,

което едва ли можеш да ми предложиш ти,

виж, сериозно се замислям за раздяла,

а ти не подозираш за това дори...

 

25.07.2011

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??