27.05.2023 г., 9:09 ч.

Замлъкнах (Не се предавам) 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
145 0 3


Замлъквам в погледа ти,

замлъквам в усмивката ти.

Сякаш сънувам като дете,

и заспала в теб съм будна.

Най-неочаквано се случи,

без въпроси и без думи-

просто влезе в живота ми

и аз се приютих в твоя.

Каквото и да се случи,

колкото и да боли,

където и да се намираме,

и разделени да сме –

сърцето ще следва другия.

И когато тялото се измори,

душата ще продължи.

И когато светът ни се срути,

от руините свят ще сътворим.

Каквото и да се случи –

няма да се отрека от теб,

няма да се изморя от теб –

и няма да се предам

Светът ми си ти, моя живот…

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви от сърце, че наминахте и оставихте светлина на страничката ми! Бъдете вдъхновени и щастливи!
  • Любовта обича тишина...Красива тишина.
    Харесах!
  • Хареса ми Лили! Поздравления!
Предложения
: ??:??