5.12.2013 г., 23:20 ч.

Замръзнало откровение 

  Поезия » Любовна
673 0 5

Когато зимата се спуска с леден цвят,

снежинки от тъга във мен танцуват,

прегърнати със спомена за есента

неканени в сълзите ми лудуват.

Със зимата пристига и студа

навън и във душата оголяла,

обгръща ме със ледена снага

и онзи спомен за болезнена раздяла.

Студено ми е... Толкова боли...

Стоманено прегръща ме небето,

а миналото все шепти, шепти

и пръстите му (лед) дерат сърцето.

 

А пролетно ми беше до преди,

във стихове и обич се обличах.

Сезоните смениха се, уви...

Без топлина е трудно да обичаш...

© Биляна Битолска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??